Offer

Video nadzor već od 10 EUR mjesečno

Niste doma, u inozemstvu radite, a vaš dom je potpuno prazan? Ne brinite, jer mi imamo idealno riješenje za vas. Bez ikakvih ugovornih obaveza i kupovanjem opreme. Mi vam nudimo paket već od 10 EUR mjesečno, kako bi bili sigurni da je vaš dom siguran od nepoželjnih provalnika.

Vi ste udaljeni od doma, ali vam kamera pruža osjećaj sigurnosti

U posljednje vrijeme zbog raznih okolnosti, mnogi naši prijatelji kao i poznanici su napustili privremeno svoj dom kako bi otišli na neodređeno vrijeme u inozemstvo. Dom ostaje bez nadzora, a kupovanje opreme kao i plaćanje internet priključka i nije baš isplativo kako bi pratili situaciju u domu i oko doma.

Mi smo osmislili jeftino riješenje za vas. Već od 10 EUR mjesečno vam osiguravamo prijenos 1 kamere na vaš mobilni uređaj. Naime kamera ima alarm motion, te svaki pomak ispred kamere vas uredno obavještava na vašem mobilnom uređaju.

Svaki neželjeni posjet ili posjet drugih poznati osoba je zabilježen te ga je moguće premotati do 14 dana u nazad. Također želimo naglasiti da video zapisi s ovih kamera u slučaju kriminalnog djela ne služe kao dokazno sredstvo.

Prednosti video nadzora

Uvjeti su sljedeći:

  1. godina se plaća avansno od 100 EUR, te nakon isteka 1. godine je moguće produživati uslugu na mjesečnoj, tromjesečnoj, polugodišnjoj ili godišnjoj pretplati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button