Koji su ciljevi rada i suradnje s klijentima te isporuka usluga prema klijentima

Sustav koji koristite zavisi od više faktora ili stavki. Kao takav smatra se složenim sistemom rada, te da bi radio mora sve biti optimalno. S našu stranu, sa stranu internet uslužitelja kao i s vašu stranu.

Kao novi korisnik dobivate 48 satni testni period. Testni period je isti kao i pretplata. Potpuno identične usluge. Ne koristimo se floskulama da vam s boljeg servera dajemo usluge, a kad ih produžite da vam dajemo usluge s lošijeg servera. Imamo korisnike konstanto preko 7 godina i cilj nam je da imamo što više korisnika. Da bi to imali, trebamo imati uslugu. Već 6 godina koristim usluge od istih dobavljača koji su tu i tamo imali neke probleme koji su se prebrodili. Čak je 2019 visilo u zraku rad, te i 2023 polovinom godine. Kako sam kazao već, prebrodili smo i kao takvi se trudimo da održimo jer ipak svi imamo koristi od kvalitetne usluge. Dobavljači prema dobavljačima, dobavljači prema nama, te mi prema vama. Svi profitiraju.

Nakon isteka testnog perioda od 48h mi inzistiramo da koristite usluge 1. mjesec na 1 mjesec. Točno da se uvijerite da sustav radi, a imate i 30 dana dodatno testiranja u cijeni od 10 EUR. Nakon toga su pretplate na 3 i 6 mjeseci. Godišnje i 1 mjesečne pretplate su ukinute, mada drugi posluju na godišnjoj pretplati. Mi ne želimo uzimati nekome novce za 12 mjeseci unaprijed. Tu i tamo ako kojim slučajem sustav prestane s radom, oštećeni ste za maximalno 5 mjeseci pretplate, ne za 11 što je daleko povoljnije za vas.

Kako smo naveli mi vam ne možemo garantirati isporuku usluge jer zavisimo od dosta parametara da bi to bilo 100% funkcionalno. Pojavljuju se povremeno prekidi s našu stranu pa i s stranu internet uslužitelja, kao i s vašu stranu. Pokušavamo ih riješiti i dok ste sve u pretplati do zadnjeg dana imate uslugu da vam pokušamo popraviti uslugu.

Zarada nije velika s našu stranu, pa možemo vam garantirati da kroz 6 mj pretplate, mi imamo zaradu 2 kutije cigareta unutar njemačke. Ostali dio odlazi na održavanje usluga.

Ukoliko ste nezadovoljni uslugom, slobodno pri isteku recite da nećete više koristiti naše usluge i da ćete se okušati kod drugih. Imate pravo na to i mi imamo poptuno razumijevanje prema korisniku.

FAIR PLAY

Također ukoliko vidimo da korisnik omalovažava, prijeti ili na bilo koji način vrijeđa rad sustava pogotovo nas tehničare koji vodimo sve to, biti će trajno isključen. Neki pokušavaju prijetiti policijom, pa vam ovim putem kažemo da nas nitko iz Njemačke neće tražiti po brdovitom Balkanu, a mi kao uslužitelji usluga imamo dokaze i evidencije da ste uplatili usluge, vremenema kada ste u sekund koristili koji kanal, kada ste uplatili za pretplatu i mnogo čvrstih dokaza koji itekako mogu poslužiti Njemačkom zollu. Ne služimo se time i ne želimo naprkositi bilo kome, ali očito postoje pojedinci koji su spremni vrijeđati preko granice razuma. Tada će se upotrijebiti sve raspoloživo kako bi se sila odbila. Igrajmo fair play i sve se dogovorom odnosno kompromisom može riješiti pa i vratiti novci za preostalu pretplatu koja je ostala neiskorištena.

RAZUMNA CIJENA

Cijena je određena zajedno s ostalim resselerima tako da nitko među nama ne pravi konkurenciju jedni drugima. U cijeni od 10 eur mjesečno, odnosno 1 kave i kutije cigareta imate uslugu 30 dana i to kakvu uslugu da vam nisu potrebni ni Netflix, ni Amazon Prime, ni Rakuten i ostale platforme, da ne pričamo o TV platformama. Sky je oko 35 eur osnovni paket mjesečno, dok prošireni se zna popeti i do 80 eur mjesečno. Mi smo vam takvo kakvo je spakovali za 10 eur mjesečno. Kako god da okrenete jeftiniji smo 300% od regularnog prijenosa sadržaja.

ZLOUPOTREBA PODATAKA

Mi vam garantiramo da vaši podaci, ime te prezime, broj računa i ostalo neće biti zloupotrebljavano. Ne želimo ničije podakte, te kao takve brišemo iz razgovora ukoliko naš sustav bude ugrožen od pojedinih hakera koji vrle i koje uspješno do sada odbijamo.

Također podaci koji ste dobili od nas da možete koristiti “NE DIJELITE DRUGIMA” jer ćete vi imati problem. Vaša lista neće raditi jer osobi kojoj ste dali je blokirala vas. Mi to sve vidimo s našu stranu i možemo oprostit jedan put uz upozorenje. Drugi put se sve blokira i briše.

OPREZ KOD KORIŠTENJA

Ne pričajte o uslugama kod drugih osoba niti im pokazujte. Nitko ne zna tko za koga radi, samim time bi prvo sebi nanijeli problem, onda prema ostalima. Mi se koristimo s VPN i teško nam je ući u trag, pa očigledno je tko će izvisiti na kraju. VI. Nigdje se ne relkamiramo upravo kako bi zaštitili vas pa i nas. Ako imate osobu koju dobro poznajete, OK je pokazati. Također ukoliko imate neke majstore u kući odnosno servisere internet usluga. Strogo ne koristite pred njima. Neki će vas prijaviti kako bi skupili poene u firmi, dok će drugi pokušati izvući listu pa je koristiti, te vama automatski blokirati rad. Cilj je da sve radi kako je do sada radilo bez velikih problema.

Back to top button